ANWB Autoportaal

"Ontwerp, realisatie & implementatie van het online ANWB Autoportaal"

Ratatosk was verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van de ANWB autoportaal (www.anwb.nl/auto) en tevens lid van het programmamanagementteam. De website van de ANWB is één van de meest bezochte zakelijke websites van Nederland. Per dag bezoeken 167.000 unieke bezoekers de website en deze bezoekers bekijken gezamenlijk ruim een miljoen pagina’s.

Kerndoelstelling van het nieuwe portaal was de gewijzigde strategie van de ANWB waarbij de klant centraal staat in de multimediale dienstverlening te passen, zonder dat haar verenigingsfunctie in het gedrang komt.

anwb-autoportal-235x91

Het nieuwe autoportaal leidt bezoekers aan de hand van een nieuw ontwikkeld 'levenspad' door de website. Vanzelfsprekend ontsluit het nieuwe portaal de bekende ANWB informatie zoals de ANWB koerslijst, reisplanner en file-informatie, maar ook een koppeling met aanbieders van occasions ontbreekt niet.

Ratatosk zet een projectteam met functioneel en grafische ontwerpers op en laat dit team onder haar regie het ontwerp van de webportaal maken. Op afstand wordt een ontwikkelteam van de vaste leverancier van ANWB Online ingericht en dit ontwikkelteam realiseert de portal. Het project wordt met Prince2 gemanaged en is RUP gebaseerd.

Last but not least brengt de projectorganisatie de portal onder in de staande beheerorganisatie van ANWB Online.

Over Ratatosk.

Ratatosk maakt het verschil in de succesvolle afronding van de projecten van onze opdrachtgevers. Wij leveren diensten op het raakvlak van ICT en bedrijfsvoering.

Kenmerkend in onze dienstverlening is een communicatieve mensgerichte werkwijze, zonder daarbij de zakelijke aanpak tekort te doen.

Contact.

Ratatosk BV
Amersfoortseweg 23
7313 AC
Apeldoorn
Tel:
055-5347488
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons.

FacebookTwitterLinkedInRSS Feed