Randstad i-Bridge

"Lead-development partner van Randstad i-Bridge in het Spider programma"

Randstad levert HR-diensten aan haar opdrachtgevers, waarbij één van de belangrijkste peilers bestaat uit het aanbieden van de juiste mensen voor de openstaande vacatures van haar klanten. I-Bridge, de interne ICT dienstverlener van Randstad heeft daarom het Spider programma opgezet. Ratatosk voert binnen het Spider programma het lead-development uit.

ibridge-screenshot-spider193x142


Het Spider programma levert een platform voor het aanbieden, zoeken en matchen van banen klanten en kandidaten en biedt uitgebreide mogelijkheden voor het onderhouden van kandidaten CV’s en het invullen van timesheets. Spider wordt wereldwijd gebruikt door de bedrijven van de Randstad Holding, waaronder Randstad, Tempo-team, Yacht en Capac.

Werkzaamheden

De belangrijkste dagelijkse werkzaamheden van onze leaddevelopers bestaan uit:

  • Begeleiden en coachen van ontwikkelaars, zowel op hard- als softskills.
  • Ondersteunen van het ontwikkelteam in Bangalore, India.
  • Inhoudelijk afstemmen met de wereldwijde kentenpartners.
  • Beoordelen en vergroten van de kwaliteit van zowel het proces als de deliverables.
  • Ontwerpen van nieuwe functionaliteiten, maar ook het reviewen van opgeleverde software en documentatie.

Multidisciplinair & Internationaal

Het programma is multidisciplinair en internationaal opgezet. Ieder nationaal Randstad onderdeel heeft zijn eigen specifieke wensen en eisen, maar ook het ontwikkelteam in India moet op zijn eigen specifieke wijze ingezet worden. Deze complexe projectorganisatie en internationale dynamiek maken het binnen tijd en budget realiseren en implementeren van een release iedere keer weer een grote uitdaging. In deze complexiteit komen de kerncompetenties van Ratatosk echter volledig tot hun recht.

De cijfers

Gemiddeld waren er in 2006 per dag circa 312.300 mensen voor Randstad werkzaam. Randstad heeft wereldwijd totaal 2.670 vestigingen [bron: www.randstad.nl].

Over Ratatosk.

Ratatosk maakt het verschil in de succesvolle afronding van de projecten van onze opdrachtgevers. Wij leveren diensten op het raakvlak van ICT en bedrijfsvoering.

Kenmerkend in onze dienstverlening is een communicatieve mensgerichte werkwijze, zonder daarbij de zakelijke aanpak tekort te doen.

Contact.

Ratatosk BV
Amersfoortseweg 23
7313 AC
Apeldoorn
Tel:
055-5347488
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons.

FacebookTwitterLinkedInRSS Feed