Projectscan

Projectscan

U wilt weten of uw project zal slagen? U ziet dat er 'iets' niet goed gaat, maar kan de vinger niet op de zere plek leggen? U wilt een second opinion op de voortgang van uw project?

De Projectscan™ is een snelle, onafhankelijke en gedegen manier om u inzicht te geven in uw project én in de mogelijke verbeteringen.

Wat is de Projectscan?

De Projectscan resulteert in een beknopt en helder document, dat de status van uw project beschrijft. Het document beschrijft op basis van objectieve meetbare criteria hoe uw project er voorstaat en geeft concrete adviezen waar u het project kan verbeteren.

De P-scan is recht door zee. Eventuele verborgen kosten of onhaalbare doelstellingen of bedrijfsresultaten worden inzichtelijk gemaakt. Als wij vinden dat u beter het project in zijn geheel kan stoppen dan vertellen we u dat. Natuurlijk is het niet prettig om te horen dat u veel geld geinvesteerd heeft zonder de verwachtte resultaten behaald te hebben, maar u bespaart de toekomstige uitgaven.

Hoe werkt de Projectscan?

Een consultant van Ratatosk bezoekt u en bepaalt samen met u of de P-scan toepasbaar is op uw project. Wanneer we beiden van mening zijn dat de scan uw vragen beantwoordt, bespreken we welke stakeholders in het project deel uit zullen maken van de scan. U kunt hierbij denken aan de projectmanager, stuurgroepleden, gebruikers maar ook aan de projectmedewerkers.

Op basis van de met de stakeholders gehouden interviews maakt de consultant een 'foto' van de huidige situatie en stelt hij waar mogelijk verbetervoorstellen op. We leggen de resultaten vast in een begrijpelijk document en bespreken dit met u.

En tot slot - indien gewenst - presenteren we de eindresultaten aan alle belanghebbenden.

Onze consultants begrijpen de gevoeligheden die spelen rond een project dat suboptimaal presteert. Vanzelfsprekend gaan we uiterst discreet te werk. Zowel tijdens de projectanalyse als in de communicatie van de scanresultaten.

Interesse?

Neem contact met ons op en verneem hoe we u van dienst kunnen zijn.

Over Ratatosk.

Ratatosk maakt het verschil in de succesvolle afronding van de projecten van onze opdrachtgevers. Wij leveren diensten op het raakvlak van ICT en bedrijfsvoering.

Kenmerkend in onze dienstverlening is een communicatieve mensgerichte werkwijze, zonder daarbij de zakelijke aanpak tekort te doen.

Contact.

Ratatosk BV
Amersfoortseweg 23
7313 AC
Apeldoorn
Tel:
055-5347488
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons.

FacebookTwitterLinkedInRSS Feed