Nieuwe website gelanceerd

Nieuwe website gelanceerd

Vanaf 22 juli is de Ratatosk website vernieuwd. Door een verbeterde structuur, goede zoekfunctionaliteit, RSS-feeds en tags is het een stuk makkelijker content te vinden en te filteren. Ook aan de integratie met social media - een veel gehoorde wens - is gedacht.

Project­manager nog steeds veel gevraagd

Project­manager nog steeds veel gevraagd

Het aantal ict-vacatures is in het tweede kwartaal van 2012 gedaald met 22 procent. Na groei in het eerste kwartaal was in maart het aantal vacatures vrijwel gelijk aan dat van dezelfde maand in 2011. Daarna is het aantal vacatures fors gedaald. Alleen de vraag naar projectmanagers blijft overeind. Dit blijkt uit een analyse van detacheerder Yacht.

Zorg­Match schakelt Ratatosk in

Zorg­Match schakelt Ratatosk in

Vanaf december 2011 zal Ratatosk het operationeel management over ZorgMatch BV voor haar rekening nemen. ZorgMatch ontwerpt, realiseert, test en beheert software voor de AWBZ-brede zorgregistratie (AZR). Deze software, AZR-nl, wordt vanuit de cloud aangeboden en is daarmee een zogenaamde software-as-a-service (SAAS) oplossing.

Markt zoekt vooral communicatief sterke IT'ers

Markt zoekt vooral communicatief sterke IT'ers

Het woord communicatief staat vermeld in bijna een derde van alle it-vacatures. Dit blijkt uit onderzoek van ict recruiter Rave-cruitment in opdracht van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. De afdelingen HR en Recruitment zijn vooral geïnteresseerd in soft skills. Dit tot grote teleurstelling van it'ers; zij praten liever gewoon over hun vak.

VECOZO kiest voor Ratatosk

VECOZO kiest voor Ratatosk

Ratatosk wordt verantwoordelijk voor de inrichting van een Cloud hostingplatform en -infrastructuur voor VECOZO. Buiten het inrichten van de infrastructuur, worden technisch- en technisch applicatiebeheer ingericht. Onderdeel van het project is de implementatie de applicatie AZR-nl op het hostingplatform.

Over Ratatosk.

Ratatosk maakt het verschil in de succesvolle afronding van de projecten van onze opdrachtgevers. Wij leveren diensten op het raakvlak van ICT en bedrijfsvoering.

Kenmerkend in onze dienstverlening is een communicatieve mensgerichte werkwijze, zonder daarbij de zakelijke aanpak tekort te doen.

Contact.

Ratatosk BV
Amersfoortseweg 23
7313 AC
Apeldoorn
Tel:
055-5347488
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons.

FacebookTwitterLinkedInRSS Feed