Genesis live bij VU Medisch Centrum

Genesis live bij VU Medisch Centrum

Het VUmc heeft het informatiesysteem Genesis in productie gebracht. Na een relatief kort implementatietraject van slechts één jaar is Genesis live voor de afdelingen Klinische Genetica en Klinische Chemie.

Het VU medisch centrum is één van de acht universitaire medische centra (UMC) in Nederland en een relatief jonge organisatie in vergelijking met de andere UMC's. VU medisch centrum is in de afgelopen veertig jaar enorm gegroeid op zijn kerntaken patiëntenzorg, onderwijs & opleiding en onderzoek, in aantal medewerkers, gebouwdelen en in haar reputatie.

Ook op het gebied van Klinische Genetica is VU medisch centrum vooruitstrevend, en niet in de laatste plaats vanwege de implementatie van een geheel nieuw informatiesysteem genaamd Genesis.

vumc logoGenesis is ontwikkeld in het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam in opdracht van haar afdeling Klinische Genetica. Nadat het systeem bij het ErasmusMC in gebruik is genomen, is het softwaresysteem, dat alle primaire processen van de afdeling waarborgt, nu ook bij het VU medisch centrum geïmplementeerd. Ook het Academisch Medisch Centrum zal op zeer korte termijn over gaan tot implementatie.

De gehele implementatie, de techniek en het beheer is belegd bij het ICT consortium voor Genesis bestaande uit Yenlo en Ratatosk.

Over Ratatosk.

Ratatosk maakt het verschil in de succesvolle afronding van de projecten van onze opdrachtgevers. Wij leveren diensten op het raakvlak van ICT en bedrijfsvoering.

Kenmerkend in onze dienstverlening is een communicatieve mensgerichte werkwijze, zonder daarbij de zakelijke aanpak tekort te doen.

Contact.

Ratatosk BV
Amersfoortseweg 23
7313 AC
Apeldoorn
Tel:
055-5347488
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons.

FacebookTwitterLinkedInRSS Feed