Kluwer en Ratatosk gaan samenwerking aan

Kluwer en Ratatosk gaan samenwerking aan

Ratatosk zal binnen het PuMa programma van Kluwer de projectleiding voor twee projecten uitvoeren. Zowel in het creatieproces (aansluiting van auteurs op het content management systeem) als in het productieproces (levering van data aan het Kluwer-internet platform) een leidende rol gaan invullen.

85 PoemaKluwer is een professionele uitgeverij met ongeveer 1.300 medewerkers en toonaangevend op het gebied van juridische, fiscale, financiële, bestuurlijke, HRM en management uitgaven in Nederland. Kennis is de core-business van Kluwer. Het brede assortiment producten en diensten varieert van vakbladen en boeken tot geavanceerde elektronische werk- en procesondersteunende tools op internet of cd-rom.

Het PuMa (Publishing Management) programma is opgezet om de kennis van Kluwer (wetteksten, commentaren hierop, jurisprudentie en vakliteratuur) op één centrale plek te borgen en te kunnen ontsluiten naar de verschillende media en doelgroepen. Het programma is gestart in 2003 en nadert de voltooïng van de 4e stage.

Over Ratatosk.

Ratatosk maakt het verschil in de succesvolle afronding van de projecten van onze opdrachtgevers. Wij leveren diensten op het raakvlak van ICT en bedrijfsvoering.

Kenmerkend in onze dienstverlening is een communicatieve mensgerichte werkwijze, zonder daarbij de zakelijke aanpak tekort te doen.

Contact.

Ratatosk BV
Amersfoortseweg 23
7313 AC
Apeldoorn
Tel:
055-5347488
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons.

FacebookTwitterLinkedInRSS Feed