Kernwaarden

Kernwaarden

De woorden communicatie en kwaliteit staan centraal in onze dienstverlening. De basis onder onze dienstverlening, onder onze relatie met onze klanten en onder de relatie tussen onze medewerkers onderling is vertrouwen.

Om vertrouwen te creëren is gelijkwaardigheid en respect een vereiste. Ieder mens is gelijk of hij nou man of vrouw, blank of gekleurd, homo of hetero, leidinggevend of uitvoerend, intern of extern is. Het enige onderscheid tussen personen is de mate waarin hij of zij bijdraagt aan het projectsucces. Bijsturing om het resultaat veilig te stellen zal altijd met respect plaatsvinden.

Wij vinden wij dat werken ook en vooral leuk moet zijn! Zonder plezier is er geen motivatie en zonder motivatie zijn er geen resultaten. Bovendien voelen wij ons persoonlijk verbonden en gecommitteerd aan het project en de projectresultaten.

Over Ratatosk.

Ratatosk maakt het verschil in de succesvolle afronding van de projecten van onze opdrachtgevers. Wij leveren diensten op het raakvlak van ICT en bedrijfsvoering.

Kenmerkend in onze dienstverlening is een communicatieve mensgerichte werkwijze, zonder daarbij de zakelijke aanpak tekort te doen.

Contact.

Ratatosk BV
Amersfoortseweg 23
7313 AC
Apeldoorn
Tel:
055-5347488
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons.

FacebookTwitterLinkedInRSS Feed