Henk Janssen

Henk Janssen

Henk is een motiverende senior projectmanager met uitstekende hard- én softskills. Met zijn kennis en kunde is hij in staat zowel op persoonlijk vlak als vakinhoudelijk een team te motiveren en projectdoelstellingen te behalen.

Profiel

Henk is een prettig gesprekspartner, eerlijk, creatief, omgevingsbewust, breed geïnteresseerd, met een analytisch denkvermogen en zeer goede communicatieve vaardigheden. Henk heeft een actieve persoonlijkheid en is in staat tot het opwerpen van ideeën en voorstellen, en het geven van feedback. Hij kan zich besluitvaardig opstellen, grenzen trekken en deze handhaven.

Henk deed als project-, programma- of interimmanager ervaring op in uiteenlopende branches, zoals bancaire organisaties, IT-dienstverleners, uitgeverij- en energiesector en productie- en op logistiek gerichte organisaties.

Henk’s projecten focusten zich onder andere op project recovery, programma management, lijnmanagement, business implementatie van informatiesystemen, ERP pakketten en CMS systemen, systeemontwikkeling en veranderings-management.

Nader kennismaken met Henk? Neem contact met ons op!

Over Ratatosk.

Ratatosk maakt het verschil in de succesvolle afronding van de projecten van onze opdrachtgevers. Wij leveren diensten op het raakvlak van ICT en bedrijfsvoering.

Kenmerkend in onze dienstverlening is een communicatieve mensgerichte werkwijze, zonder daarbij de zakelijke aanpak tekort te doen.

Contact.

Ratatosk BV
Amersfoortseweg 23
7313 AC
Apeldoorn
Tel:
055-5347488
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons.

FacebookTwitterLinkedInRSS Feed