Jarno Boks

Jarno Boks

Jarno is een analytische, pragmatische (project)manager met uitstekende hard- én softskills, daarmee in staat doelstellingen te realiseren, met behoud van draagvlak op alle benodigde niveaus in de organisatie.

Profiel

Jarno is een gedreven analytische projectmanager met een pragmatische insteek . Hij is hard op de inhoud, maar zacht op de mensen, waardoor hij resultaten bereikt met behoud van draagvlak. Zijn communicatieve vaardigheden en resultaatgerichtheid zijn bovengemiddeld.

Jarno kan op een duidelijk manier complexe vraagstukken uitleggen aan mensen die minder diep in de materie zitten om daarmee besluitvorming of voortgang te bevorderen. Hij verplaatst zich goed in de organisatie om daarmee de consequenties voor processen en personen mee te nemen in zijn afwegingen.

Jarno deed als project-, programma- of interimmanager ervaring op in uiteenlopende branches, zoals universitair medische centra, landelijke en provinciale overheidsorganisaties, openbare orde & veiligheid en de financiële & zakelijke dienstverlening.

Nader kennismaken met Jarno? Neem contact met ons op!

Over Ratatosk.

Ratatosk maakt het verschil in de succesvolle afronding van de projecten van onze opdrachtgevers. Wij leveren diensten op het raakvlak van ICT en bedrijfsvoering.

Kenmerkend in onze dienstverlening is een communicatieve mensgerichte werkwijze, zonder daarbij de zakelijke aanpak tekort te doen.

Contact.

Ratatosk BV
Amersfoortseweg 23
7313 AC
Apeldoorn
Tel:
055-5347488
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons.

FacebookTwitterLinkedInRSS Feed