Robin Costers

Robin Costers

Robin is een pragmatisch manager, die met behulp van een kien samengesteld team, binnen de meest uitdagende en uiteenlopende organisaties oplossingen voor complexe doelstellingen weet te bedenken en te realiseren.

Profiel

Robin heeft ruime ervaring als projectmanager en een gedegen technische achtergrond opgedaan bij diverse bedrijven in verschillende branches. Robin startte zijn carrière in 1982 in de zorgsector, maar na herstel van een rugblessure bleek het fysieke tilwerk niet meer mogelijk . Hij vervolgde zijn carrière in de zakelijke dienstverlening. Robin’s achtergrond in zowel de “zachte” sector als in de “harde” ICT maken hemt tot een uitstekende bruggenbouwer en gesprekspartner.

Robin is resultaatgericht en in staat om strategie en doelen gedurende een opdracht in het vizier te houden. Een langdurig en complex veranderingstraject is bij hem in goede handen. De doelstellingen van de opdrachtgever en de planmatige projectaspecten verliest hij niet uit het oog. Robin’s organisatiesensitiviteit is bovenmatig ontwikkeld.

Robin’s kracht is het plaatsen van de juiste mensen op de juiste plek om gezamenlijk de klus te klaren. Hij geeft iedere medewerker zoveel mogelijk eigen verantwoordelijkheid. Robin heeft een neus voor talent en kwaliteit en weet hoe je het beste uit mensen kunt halen.

Robin’s managementstijl kenmerkt zich door het credo: “Afspraak is afspraak”. Pragmatisch werken schuwt hij daarbij niet. Robin vindt duidelijk communiceren een absolute must.

Nader kennismaken met Robin? Neem contact met ons op!

Over Ratatosk.

Ratatosk maakt het verschil in de succesvolle afronding van de projecten van onze opdrachtgevers. Wij leveren diensten op het raakvlak van ICT en bedrijfsvoering.

Kenmerkend in onze dienstverlening is een communicatieve mensgerichte werkwijze, zonder daarbij de zakelijke aanpak tekort te doen.

Contact.

Ratatosk BV
Amersfoortseweg 23
7313 AC
Apeldoorn
Tel:
055-5347488
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons.

FacebookTwitterLinkedInRSS Feed