Arbeids­voorwaarden

Arbeids­voorwaarden

Vanzelfsprekend biedt Ratatosk een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Buiten een goed salaris hebben we ons beloningssysteem geflexibilseerd zodat je precies die beloningscomponenten kan kiezen die voor jouw situatie het best uitkomen. Natuurlijk voorziet het arbeidsvoorwaarden pakket ook in een goede pensioenregeling.

wrkn-arbvwdn-salarisSalaris

Het salaris bij Ratatosk is afgestemd op je rol, ervaring en prestaties. Groei je in je rol en neem je meer verantwoordelijkheid, dan staat daar ook een hogere beloning tegenover. Bovendien zijn er volop ontwikkelingsmogelijkheden en carrièrekansen waardoor je jouw toekomst en dus je beloning grotendeels zelf in de hand hebt.

wrkn-arbvwdn-flexibelsalarisVariabele Beloning

Wij werken met een gericht variabel beloningssysteem. De hoogte van je variabele beloning is gekoppeld aan de doelstellingen die passen bij je rol. De doelstellingen kunnen zowel kwantitatief of kwalitatief zijn. Belangirjk is wel dat de doelstellingen vooraf worden afgesproken en voor iedereen meetbaar zijn.

wrkn-arbvwdn-autoFlexibele secundaire arbeidsvoorwaarden

Standaard krijg je de beschikking over de faciliteiten die nodig zijn om je werk goed te kunnen doen. Maar binnen bandbreedtes die voor iedereen gelden, kun je je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden samenstellen en besteden. Wil je minder leaseauto en meer pensioen? Tijdelijk ouderschapsverlof en dus wat minder verdienen? Wil jij je vakantiegeld maandelijks uitgekeerd hebben? Dan kan dat gewoon. Je besteedt je arbeidsvoorwaarden individueel en kunt ze wijzigen wanneer je maar wilt.

wrkn-arbvwdn-potMeedelen in je eigen opbrengst

Ratatosk vindt het niet fair dat jij het werk verzet, maar dat alleen onze aandeelhouders daar beter van worden. Daarom reserveren wij bovenop je salaris en je variabele beloning een deel van je opbrengsten die je als bron kan aanwenden voor de flexibilisering van je arbeidsvoorwaarden.

wrkn-arbvwdn-pensioenVerzekeringen en pensioen

Van een aantal regelingen vinden we dat ze voor iedereen moeten gelden, zoals een goede pensioenregeling, een ANW hiaat verzekering en een ongevallenverzekering. Ook zoeken we naar steeds meer mogelijkheden om door collectief in te kopen voordelen te halen, zoals betere voorwaarden en een lage premie. Onze uitstekende ziektekostenverzekering is daar een voorbeeld van.

Ben je geïnteresseerd en wil je weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Stuur dan een e-mail met een recent CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of reageer via de website.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ratatosk biedt.

Voor onze mensen zoeken we opdrachten die op hun lijf geschreven zijn.

Ratatosk biedt een klimaat waarin het toegestaan is om fouten te maken. Immers, van je fouten leer je het meest en daardoor ontwikkel je je het snelst!

Contact.

Ratatosk BV
Amersfoortseweg 23
7313 AC
Apeldoorn
Tel:
055-5347488
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons.

FacebookTwitterLinkedInRSS Feed